fredag 13 februari 2009

Seeg.



Yees ikväll känner man seej sådär seeg. Men de e väl för att man snart ska ha sin skitvecka igen.. brukar ju bli seeg som fan innan då. Men har tränat ikväll ialf. Satt på roddmaskinen i en kvart, cyklade i 20 min och tränade ben, armar och mage :) Mest mage! Vill ha en fin mage till sommaren ju! Fan vad jag längtar till sommaren!! SolSolSooool!! Sen om man nu ska åka i väg oxå. Verkar ju inte alls bli nånting med Halmstad men tänker inte sitta hemma för de. Nope de blir Stockholm i stället :D Till huvudstan och shoppa :D Hur länge e inte bestämmt än.. beror lite på hur de ser ut med boende. Men hoppas ialf på en vecka åtminstone.. tkr en helg e alldeles för lite..


Gick en prommenad i skogen idag oxå med lilla Cindy. Var massa snö :P Sen såg vi 2 råddjur oxå, så fina :) De e de jag gillar med Öxnehaga. Så nära stan men ändå så nära till naturen.

Nee nu pallar jag inte skriva mer. e alldeles för trött haha.
Pussheej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får väl se om vi kanske kan börja träna tillsammans ? :) Och hoppas verkligen du får en underbar vecka eller två i storstaden i sommar ! :)

Anonym sa...

Härligt med promenad. Kom nyss hem från en låång promeand i huskvarna.. Lite surt att gå ensam, du får vara med nästa gång;) ISKALLT ute.. Trodde ansiktet skulle stelna till hellt och hållet. Men gött att vara ute och gå.. hörs!=) /Dick